"EN LÆKKERMAD"
     
OPSKRIFTER  
  "EN LÆKKERMAD"
OPSKRIFT : Claus Holm
 
 

På toppen af et godt brød sker følgende :
Til 2 madder;

70 gram røgeost
40 gram hytteost.
Blandes let og rustikt med en gaffel
4 radiser skæres i små både,½ bdt. Purløg snittes og blandes i. Lidt frisk kærnet sort peber.
Tag en ske og kom denne perfekte blanding på dit brød.
Nu kommer magien:

6 radiser, skæres i meget tynde skiver,lægges i en skål, drys med lidt groft salt, samt 2 spsk hyldeblomstsaft på, lad dem lige trække i ½ time.

Tag så en gaffel, dryp radisen af og kom det på toppen af en ”Lækkermad ”

Skal du virkelig gi den gas, vil jeg anbefale dig at komme knust tørret tang på toppen, så eksploderer maden i et sanseligt smage univers

 

 
 
KLIK HER I OPSKRIFTSAMLING
 
 
 
.se dyrkning
 
 
 
 
 
 
 
 
Samlingen vil med tiden blive udbygget